Bel ons nu!
06 457 43 160

Leiden

Leiden, een voormalige wolindustrie- en handelsstad is geworden tot kennisstad. Dit laatste mede ingegeven door de Universiteit. De oudste van Nederland. Dat geeft ook meteen weer het historisch karakter van de binnenstad aan.

Leiden, heeft als bijnaam de Sleutelstad, dit verwijst naar het stadswapen. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad met grachten, monumentale bouwwerken en prachtige hofjes. ons gidsenteam staat klaar om u alles over Leiden te vertellen.

Leiden bruist van de karakteristieke restaurantjes en barretjes, het juiste adres voor een hapje of een drankje en natuurlijk volop gezelligheid!De binnenstad van Leiden is op allerlei manieren te verkennen. Zowel te voet, per scooter of fiets en natuurlijk ook per sloep.

Leiden biedt vele bezienswaardigheden zoals monumenten, prachtige hofjes, musea maar ook gericht op natuur en wetenschap heeft deze stad een rijke historie. Leiden heet niet voor niets de Stad van Ontdekkingen. Kortom, Leiden is een heerlijke stad om met vrienden, familie of collega’s er een geweldige dag van te maken en te ontdekken wat deze stad te bieden heeft!

Ontdek de sleutelstad Leiden! Maak een sloeptocht door deze mooie stad en speel het spel “de maffe 80” in het centrum. Vaar met de sloep naar de Kagerplassen en volg een les waterskiën, wakeboarden of zeilen. Uiteraard met catering aan boord! Een barbecue kan ook aan boord of op ons terras! Kom langs en ontdek Leiden op een gezellige en unieke manier!