Bel ons nu!
071 889 77 70

Spel de maffe 80

Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland.

Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen? Gewapend met een camera, een stadskaart en een lijst aan leuke en grappige opdrachten struinen jullie de stad af. Alles voor de winst!

Dit spel vergt daarom veel creativiteit, enthousiasme en bovenal heel veel lef! De uitvoering van de film en foto opdrachten moeten als bewijs worden vastgelegd met de camera die jullie van de spelleiding hebben ontvangen. Er is één pagina met open vragen, de antwoorden kunnen jullie zelf op het formulier invullen.

De puntentelling wordt gedaan door de spelleiding op een vooraf afgesproken plek (cafe/bar) maar kan ook op de boot tijdens een vaartocht door de stad,onderweg volgt dan de prijsuitreiking.

Handig om te weten

Minimaal 15 personen

Het spel “De maffe 80” moet u echt minimaal 1 keer in uw leven gedaan hebben, lachen, gieren brullen! Combineer het spel “De maffe 80” met een les waterskiën, wakeboarden, zeilen en als afsluiting een heerlijke barbecue! Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en elke andere feestelijke gelegenheid. Wij verzorgen dit op de Kagerplassen bij Warmond. Dit ligt vlak bij Leiden, Amsterdam en Haarlem.