Bel ons nu!
06 457 43 160

Strandpaviljoen Het Wantveld

Vanuit Strandpaviljoen Het Wantveld zijn al onze strandactiviteiten perfect te organiseren. Het Wantveld is een ruim opgezette locatie aan de noordzijde van het Katwijkse strand, het lounge meubilair zorgt voor een aangename ambiance. De keuken is voortreffelijk, de chef kok maakt er altijd weer een feest van!

Vanuit dit strandpaviljoen verzorgen wij veel van onze activiteiten, Vanaf het parkeerterrein vertrekt de huifkar, de step- en solextochten kunnen vanaf hier perfect gereden worden en al onze andere activiteiten op zee en op het strand staan voor u klaar. Denk aan vlotten bouwen, steppen, vliegeren, beachvolley, beachgolf, kitesurfen, branding raften, branding kanoën, golfsurfen, banaan varen en nog veel meer leuks op het strand van Katwijk aan Zee.

Het is ook leuk om onze strandactiviteiten te combineren met een workshop Krav Maga op het strand, een kennismaking met sportschieten of een workshop fotografie!

Na een dag vol activiteiten mag goed eten en drinken natuurlijk niet ontbreken!

Bekijk de menukaart van Strandpaviljoen Het Wantveld.

Handig om te weten

  • Op het terras staat een champagne cocktailbar.
  • Achter de strandopgang is er volop parkeergelegenheid.

Voor een sportieve middag op het stand en een geweldige barbecue op het terras van Strandpaviljoen Het Wantveld moet u bij ons zijn!