Bel ons nu!
071 889 77 70

Puzzeltochten

Door de gehele Bollenstreek hebben wij verschillende puzzeltochten uitgezet.Of je nu wandelend, met de solex, fiets of sloep een mooie puzzeltocht wilt maken, wij bieden het allemaal!

Wandelende puzzeltocht
Door het centrum van sleutelstad Leiden hebben wij een leuke puzzeltocht uitgezet. Je loopt over pleinen, bruggen en langs de mooiste grachten. De rijke geschiedenis en bezienswaardigheden van deze stad zijn enorm. één van onze gidsen vertelt u daar graag meer over tijdens deze wandeltocht.

Solex en fietstochten
Voor de Solextour en fietstochten hebben wij prachtige uitgestrekte puzzeltochten door de Bollenstreek uitgezet. Tijdens zo een puzzeltocht kan er op verschillende locaties gestopt worden voor een lekker bakje koffie of een workshop.

Varende puzzeltochten
Ook op het water zijn verschillende puzzeltochten met 1 of meerdere sloepen mogelijk. Het zijn gezellige tochten door de regio die steevast ergens in het centrum van Leiden of op de Kagerplassen eindigen met een grote barbecue.

Handig om te weten

  • Alle puzzeltochten bieden wij zowel digitaal als in boekjesvorm aan.
  • De puzzeltochten zijn goed te combineren met onze arrangementen.

Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding of familiedagen. Ook goed te combineren met het waterskiën, wakeboarden, een huifkartocht, branding raften, steppen, vliegeren en veel andere strandactiviteiten. Wij verzorgen dit in Warmond en op het strand van Katwijk aan Zee, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem.